WordPress website onderhoud en beveiliging.

Waarom WordPress onderhoud?

Geen zorgen meer over een optimale werking van je website. Als je WordPress onderhoud door DaDi laat doen dan nemen wij jou al het werk uit handen. We zorgen voor de juiste plugins en dat de thema’s optimaal werken, we maken back-ups en zorgen voor beveiliging van je website.

Wat mag je van ons verwachten?

Veiligheid

Een compleet beveiligde website. Je website wordt beveilig tegen indrigers. Zo kunnen je bezoekers zorgeloos surfen.
N

Altijd up to date

Geen omkijken meer naar een optimale werking van je website. En altijd verzekerd van de laatste versie.

Backups

Dagelijks een backup van je website.

Wil jij niet dat je website in verkeerde handen valt?

Laat deze dan direct beveiligen door onze experts.

Bespaar tijd

Ontzorg jezelf van de technische inspanning van je website. Wij regelen alles voor je waardoor je meer tijd over houdt voor de bedrijfsvoering. Elke maand komen er voor een WordPress website meerdere updates uit waardoor het bijhouden hiervan een tijdrovend karwei kan zijn.
N

Hack preventie

WordPress is een van de veiligste website beheersystemen. Wordt uw website toch gehacked dan wordt dat vaak veroorzaakt door een verouderde WordPress versie, een zwak wachtwoord of een lekke plugin.

Dankzij ons beleid en de hulp van een goede beveiligings plugin minimaliseren wij de kans op een hack. Bij hacken wordt een back-up terug geplaatst en het lek gedicht.

Professioneel back-up systeem

We kunnen elke website nog zo goed beveiligen, er kan altijd iets mis gaan. Hierom maken we elke dag een back-up van uw website en die bewaren we 7 dagen lang. Mocht er tijdens een update iets mis gaan dan zullen wij een back-up terug plaatsen en uitzoeken waar het mis ging.
PRIJZEN 
Transparant, eerlijk en helder.

Wil jij niet dat je website in verkeerde handen valt?

Laat deze dan direct beveiligen door onze experts.
INFORMATIE OVER WORDPRESS ONDERHOUD
Leuk al die termen, maar wat betekenen ze eigenlijk?
Gratis .nl Domeinnaam
Bij jouw nieuwe website hoort natuurlijk een nieuwe domeinnaam. Deze zit standaard bij jouw pakket in dus je hoeft zelf geen technische koppelingen te maken want deze doen wij allemaal voor je.
WordPress Updates
Jouw website wordt iedere maand voorzien van de nieuwste WordPress updates. Hierbij wordt het WordPress systeem, het thema en de plugins geüpdate. Van te voren wordt een back-up gemaakt en achteraf wordt alles gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles goed blijft werken.
Beveiliging tegen hackers
Als de website door ons gehost wordt is deze beveiligd tegen hackers door middel van Patchman. Patchman is een applicatie die op de server draait welke per seconde op 897 punten de website controleert op lekken en zo hackers en malware geen kans geeft. Daarnaast installeren we in de website zelf een plugin welke er voor zorgt dat de inlogpagina extra is beveiligd tegen bijvoorbeeld Brute Force en DDOS aanvallen.
Website en Email backups
Elke 24 uur wordt er een backup van je website en je email gemaakt. Mocht er iets mis gaan dan zetten wij deze backup kosteloos voor je terug. Zo hoef je nooit meer zorgen te maken dat er kostbare bestanden verloren gaan.
Spam verwijderen
In sommige gevallen is het om op je website een reactie achter te laten. Er zijn complete spam netwerken opgericht om via geavanceerde software het internet af te zoeken naar pagina’s waar het mogelijk is om een reactie achter te laten en dit vervolgens ook automatisch te doen. Er wordt een standaard reactie achter gelaten vaak met daarin een link. Het doel van de spammer is om zo meer links en kliks naar zijn website te krijgen in de hoop meer geld te verdienen. Klik absoluut niet op deze links want soms krijg je nog een virus op je computer ook. Het is dus van groot belang om deze commentaren te voorkomen en te verwijderen als het ze toch lukt. Jouw website wordt in de gaten gehouden op dit soort commentaren en ze worden direct verwijderd zodra ze worden ontdekt.
SSD Webhosting

Alle websites worden gehost op supersnelle SSD schijven. Deze schijven zijn 10x sneller dan gewone schijven waardoor jouw website supersnel laadt.

Webhosting is een dienst voor het opslaan van de pagina’s, afbeeldingen en of andere inhoud van je website op een server die toegankelijk is via internet.

SSL certificaat
SSL zorgt voor het groene slotje voor het www.dadi.nl gedeeltje in de adres balk. SSL zorgt ervoor dat informatie die op de website wordt verzonden gecodeerd wordt verzonden. Als dit niet is geïnstalleerd kunnen hackers gemakkelijk achter de informatie komen die naar de website is verzonden. SSL is min of meer verplicht door de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Informatie moet volgens deze wet beveiligd worden verzonden en SSL is hiervoor de enige oplossing die breed wordt gebruikt. Boetes van het niet naleven van deze wet kunnen oplopen tot €4.500,-
Uptime Monitor
Via een geavanceerd houden we 24 uur per dag in de gaten of de website online is. Mocht er iets mis gaan grijpen we direct in.
Google Analytics
Google Analytics is software door Google ontwikkeld welke de bezoekersstroom naar je website in de gaten houdt. Je kan hiermee zien hoeveel bezoekers je hebt gehad maar bijvoorbeeld ook uit welk land ze komen en hoe lang ze op je tijd zijn geweest. Je kan hiermee in de basis dus zien of je website succesvol is of niet.
Gegarandeerde serverkracht

Wij reserveren serverkracht voor jouw website. Het delen van serverkracht met je buurman is hiermee verleden tijd waardoor jouw website altijd snel en stabiel draait. Hoeveel serverkracht je tot je beschikking hebt hangt af van het gekozen pakket.

  • Plus: 1 CPU Core en 1.024 MB geheugen
    • Dit pakket is goed voor ongeveer 20.000 maandelijkse bezoekers. Dit is slechts een indicatie
  • Ultiem: 2 CPU Cores en 2.048 MB geheugen
    • Dit pakket is goed voor ongeveer 50.000 maandelijkse bezoekers. Dit is slechts een indicatie
Geavanceerde Caching
Je website krijgt een flinke boost doordat pagina’s die veel opgevraagd worden in het supersnelle RAM geheugen worden opgeslagen. Dit RAM geheugen is 1.000 keer sneller dan de al supersnelle SSD schijven van de server.
Website optimalisatie

Je website wordt geoptimaliseerd waardoor deze zo snel mogelijk verschijnt. Dit is belangrijk want een snellere website wordt hoger geplaatst door Google dan de langzamere concurrent. Dit komt omdat Google wil dat zijn bezoekers zo snel mogelijk antwoord krijgen op hun zoekvraag, en een snellere website kan dit simpelweg sneller.

Bij website optimalisatie optimaliseren we de code van de website en compimeren we de afbeeldingen voor optimale prestaties.

Helpdesk
Op werkdagen van 09:00 tot 17:00 zijn wij bereikbaar voor vragen over jouw website en helpen we je bij het aanpassen van je website en geven hierover uitleg. Grote aanpassingen zoals het veranderen van een thema en het toevoegen van nieuwe content vallen hier niet onder, maar het uitleggen hoe dit moet wel. Zo kan je dus altijd jezelf redden met je website.
Instellen SEO
SEO betekend Search Engine Optimization oftewel Zoekmachine Optimalisatie. Wij helpen je bij het instellen van de juiste informatie voor de zoekmachines.

Waarom DaDi Internet Diensten?

DaDi Internet Diensten is een expert op het gebied van WordPress website beveiliging. Wij bieden een complete beveiliging voor jouw website voor een aantrekkelijke prijs.

Wat mag je van ons verwachten?

Waarom WordPress onderhoud?

WordPress is een wereldwijd veelgebruikt beheersysteem voor websites. Het wordt op 27% van alle websites wereldwijd gebruikt waardoor het aantrekkelijk is voor hackers om deze sites te kapen. Dit lukt hackers bijvoorbeeld doordat

  • Een oude versie van WordPress wordt gebruikt
  • Een makkelijk te raden wachtwoord wordt gebruikt
  • Onjuiste bestandsrechten worden gebruikt

Als het een hacker lukt om in jouw website te komen dan kunnen ze deze bijvoorbeeld gaan gebruiken om spam te versturen. Als Google opmerkt dat er spam via jouw website wordt verzonden zal deze dalen in de zoekresultaten. Het is dus van groot belang om alle mogelijke maatregelen te treffen om een hack te voorkomen.