Diensten overzicht DaDi

WordPress Website onderhoud en beveiliging

Het onderhouden en beveiligen van je WordPress website is net zo belangrijk als het toevoegen van nieuwe content. Technisch onderhoud kan moeilijk en tijdrovend zijn.

DaDi kan dit voor je doen voor een bedrag van €24,95 per maand.

Lees meer over: WordPress Onderhoud

Webdesign inclusief ontwikkeling

We bespreken tijdens een vrijblijvend intake gesprek jouw wensen voor het opzetten van een nieuwe of het her ontwerpen van een bestaande website. Tevens maken wij bestaande websites responsive (geschikt voor mobiele telefoons en tablets) en kunnen wij ze voorzien van het gemakkelijke beheersysteem WordPress.

Lees meer over: Webdesign inclusief ontwikkeling

Vanaf €597,-

Logo + huisstijl + website totaalpakket

Voor de startende ondernemer bieden wij een scherpe prijs voor de gehele uitstraling van uw onderneming. Wij verzorgen het ontwerp van het logo, de huisstijl en de website welke wij geoptimaliseerd voor de zoekmachines opleveren. 

Lees meer over: Website totaalpakket voor starters

Vanaf €1497,-

Websites voor slimme ondernemers

Bespaar tijd en geld uit te besteden

U

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Scan

Laat je website door ons controleren of deze voldoet aan de voorwaarden van de zoekmachines. We controleren op punten als gebruiksvriendelijkheid, laadtijd, technologie, juiste gebruik van kopteksten en dergelijke. Je ontvangt hiervan een volledig rapport waarmee je zelf aan de slag kunt. Mocht je er niet uitkomen kan je ons ten alle tijde inschakelen. 

€97,-

Op maat gemaakte dienst?

Neem gerust vrijblijvend contact op als je andere wensen hebt. DaDi Internet Diensten werkt altijd met een vaste prijs vooraf zodat je weet waar je aan toe bent.

Wij werken voor een vast laag tarief van €70,- per uur.